"Свая" наближається

Шановне товариство, настав той довгожданий момент, коли все прогресивне людство має нагоду ознайомитись, причаститись і насолодитись третім номером чернівецького самвидаву — «СВАЯ». Не біда, що більшість ніколи не чула і не бачила цієї газети. З кожним номером ми розвиваємось і вдосконалюємось (принаймні, нам так хочеться думати), тому у вас буде ліпший із номерів.
Отже, все прогресивне людство в особі громади міста Чернівці та міст побратимів запрошується на презентацію вищезагаданого самвидаву, яка відбудеться 4 листопада 2012 року в приміщенні кафе «Гармонія». Початок о 18.00 (філармонія). Дійство буде проходити у формі паритетних теревенів про творчість у всіх її проявах і виявах, адже саме цій темі присвячений свіжий випуск нашої газети. Кожен зможе висловити свою думку, поставити питання авторам або й подискутувати з ними.
Окрім цього буде жива музика від гурту «Рукукудза» та зовсім нежива від «Антифронт». Можливі публічні читання газетних матеріалів та іншої творчості наших авторів.
Як бонус, викладаю відеорепортаж від епатажної журналістки Емми Антонюк, про не менш епатажну газету «СВАЯ». (:






8 коментарів

Святослав Вишинський
Можливо, варто опублікувати попередні випуски газети у форматі pdf деінде в Інтернеті?
Мария Агисян
vk.com/event44631880 — группа презентації, там в розділі «документи» (для легшої навігації — це під відеозаписами) викладені pdf СВАЇ 1 та 2. насолоджуйтесь!
Роман Стадник
мистецтво в пдф і в маси :)
Олег Тудан
Поправка: Antifront — это не живая музыка, ни в коем случае, это электронный эксперимент над слушателем, холод необратимой потери человеком космического начала, и вместе с тем — ироничное отношение к этому факту.

Вот здесь можно послушать для ознакомления — soundcloud.com/antifront
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте